Сукні з високим горлом і в рубчик
Останнім часом придивляюся до моделей із високим горлом, бо шукаю щось більш закрите та універсальне. Також цікавлять варіанти в рубчик, адже вони виглядають акуратно і підходять для щоденного носіння. Проблема в тому, що не завжди зручно знаходити ці фасони в загальному каталозі. Хотілося б мати можливість одразу перейти до конкретної підкатегорії. Для мене важливо бачити різні довжини та варіанти виконання в межах одного розділу. Також звертаю увагу на склад тканини, бо трикотаж має бути комфортним. Якщо хтось уже переглядав такі моделі, підкажіть, де зручно це зробити.
7 Views

Я нещодавно дивилася каталог із підкатегоріями, де можна окремо знайти моделі з високим горлом та варіанти в рубчик. Мені було зручно, що ці фасони зібрані в межах одного розділу платтів. Я звернула увагу на жіночі сукні 25 Union, бо там представлені різні стилі і можна порівняти кілька моделей одночасно. У кожної позиції є фото та зазначений матеріал, що допомагає краще зрозуміти особливості тканини. Також можна побачити різні кольори в межах підкатегорії. Перед вибором я переглянула всі варіанти в одному розділі, не переходячи на інші сторінки. Це дозволило спокійно оцінити фасон і довжину.